LummusLED Livorum Series

LummusLED Livorum is een lijnverlichtingsoplossing. De Livorum serie van LummusLED is toepasbaar in diverse industriële situaties. De lijnverlichtingssystemen van LummusLED worden in twee varianten geleverd.

LummusLED Livorum XS Serie

De LummusLED XS Serie is een standaard lijnverlichting welke uitstekend geschikt is binnen bedrijfsmatige en industriële omgevingen, waarbij de toegepaste armaturen voorzien worden van een LED lichtbron oplossing. De Livorum XS Serie is te combineren met lichtbronnen uit de Innovum Serie. Uiteraard kan de XS Serie van LummusLED ook gebruikt worden in combinatie met lichtbronnen van andere producenten.

Door toepassing van LummusLED Innovum is het mogelijk uw armaturen uit te rusten op basis van diverse levensduurspecificaties en lumen/Watt verhoudingen. De leverbare lumen/Watt verhoudingen binnen de LummusLED Livorum XS serie in combinatie met LummusLED Innovum lichtbronnen bedragen: 135 l/w, 155 l/w en 175 l/w.

Binnenkort leverbaar: LummusLED Innovum Series 180 l/w!

LummusLED Livorum NXS Serie

De LummusLED NXS Serie is een lijnverlichting welke uitermate geschikt is voor bedrijfsmatige en industriële omgevingen, waarbij de NXS Serie uitgevoerd met LED geïntegreerde armaturen. De armaturen zijn leverbaar in diverse stralingshoeken en lensopties. Tevens is er de mogelijkheid uw armaturen uit te rusten middels Motionline techniek van LummusLED. De LummusLED Livorum NXS Serie is leverbaar in diverse lumen/Watt verhoudingen en lopen uiteen van 155 l/w tot 175 l/w.

LummusLED Livorum kent een optimale garantieregeling. Wanneer u de LummusLED Livorum XS combineert met een lichtbron uit de LummusLED Innovum Serie verkrijgt u 10 jaar garantie. Combineert u Livorum XS met een andere fabrikant dan verkrijgt u 5 jaar garantie op de lichtlijnen. De LummusLED NXS Serie wordt geleverd met een garantieperiode van 10 jaar.

LummusLED Livorum Series


LummusLED Livorum NXS Series

Created by SAM Online Marketing & Webdesign