LummusLED Innovum Series

Binnen de Innovum lijn van LummusLED zijn diverse productgroepen te onderscheiden. De T8, T5 en Compact LED series van LummusLED bieden voor elke LED in-huis vervanging een passende oplossing.
Daarnaast biedt de Innovum lijn in de Special serie oplossingen voor specifieke doelgroepen in de vorm van de Graphline Serie en de Motionline Serie.

LummusLED Innovum T8 en T5 Series

De LummusLED Innovum T8 en T5 Series stellen u in staat om in uw bestaande armaturen hoogwaardige kwaliteit LED verlichting toe te passen. Iedere organisatie heeft een andere lichtbehoefte en met een diversiteit aan lichtbronnen voorzien de Innovum T8 en de Innovum T5 Series in elke behoefte.
De lumenoutput varieert van 125 tot 175 lumen per Watt en de levensduur varieert van 40.000 uur tot 60.000 uur. U richt uw eigen besparing en lichtkwaliteit in op basis van uw persoonlijke wensen.
Maximale besparing en optimale lichtkwaliteit gaan hand in hand en u maakt van uw bestaande installatie een kwalitatieve LED verlichtingsinstallatie op maat.

LummusLED Innovum Compact LED 360

De LummusLED Innovum Compact LED maakt het mogelijk om bestaande PL-verlichting te vervangen voor een duurzame LED oplossing. Zowel conventioneel als elektronisch voorgeschakelde PL verlichting wordt in-huis vervangen door de Compact LED 360.
Met een lumenoutput van 110 tot 140 lumen per Watt, een levensduur van 40.000 uur en een uniek ontwerp is de Compact LED de ideale lichtbron voor klanten die hoge eisen stellen aan besparing, lichtopbrengst, kwaliteit en design. Door de stalingshoek van 360 graden is de Compact LED toepasbaar in vrijwel ieder PL-armatuur.

LummusLED Graphline Serie

LummusLED Graphline Serie is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waarbij kleurbeoordeling en kleurechtheid van groot belang zijn. Praktijkvoorbeelden zijn drukkerijen en spuiterijen waar kwaliteitscontroles op gedrukt materiaal en spuitwerk een essentieel onderdeel zijn van de dagelijkse werkzaamheden. Het correct uit kunnen voeren van deze werkzaamheden is sterk gebaat bij verlichting met een hoge CRI-waarde.
Alle verlichting uit de Graphline Serie van LummusLED is dan ook uitgevoerd met een CRI-waarde van >90. De Graphline Serie draagt bij aan de kwaliteit van uw eindproduct in uw specifieke branche.

LummusLED Motionline Series

LummusLED Motionline Series combineert de hoge kwaliteit van de standaard Innovum Serie met een geïntegreerde sensortechniek. De Motionline lichtbron brandt op een vooraf ingesteld vermogen. Wanneer de geïntegreerde sensor beweging detecteert, schakelt de lichtbron in op 100% vermogen.
Zodoende is de Motionline Serie van LummusLED uitstekend toe te passen in magazijnen of stellinggangen waar niet voortdurend werkzaamheden plaatsvinden. Doordat de lichtbron het grootste deel van de tijd op een laag vermogen brandt, worden zeer forse energiebesparingen behaald. Doordat de verlichting enkel op vol vermogen brandt wanneer dit nodig is, is Motionline verlichting uitermate functioneel.

LummusLED Innovum Series

Motionline Series


Ga naar productinfo

Graphline Series


Ga naar productinfo

CompactLED


Ga naar productinfo

Created by SAM Online Marketing & Webdesign